Psykolog

Rehabiliteringscentrum Jönköping

Vi söker

Vi söker två legitimerade psykologer med intresse för neuropsykologi och neuropsykologiska utredningar till Rehabiliteringscentrum i Region Jönköpings län. Tjänsterna är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Stor vikt i urvalet läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp inriktad mot patientgrupper inom neurologi och geriatrik i den specialiserade vården. Du kommer att arbeta i team nära medicinsk personal och övriga rehabiliteringsprofessioner. Tjänsterna är nyinrättade då verksamheterna befinner sig i ett utvecklingsskede och det kommer därför finnas goda möjligheter för att vara med och utforma nya arbetssätt. Det kommer även finnas utrymme för egen utveckling. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings läns webbplats.

Det här får du arbeta med

Du kommer huvudsakligen att arbeta med neuropsykologiska utredningar av patienter med diagnoser som t.ex. Parkinsons sjukdom, demens, stroke, hjärntumör, ALS och MS. Minnesutredningar ingår som en viktig del i tjänsten. Du ska även ha beredskap att möta krisreaktioner och existentiella frågor som aktualiseras i samband med utredning och sjukdomssituation. Krissamtal och viss psykologisk behandling ingår i arbetet. Båda tjänsterna är placerade i Jönköping men innefattar också arbete i Värnamo respektive Eksjö. Restid ingår i arbetstiden. Tjänsterna kommer att vara inriktade mot minnes- och neurologmottagningarna där psykologen kommer att fungera som en värdefull resurs i teamet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ska du vara intresserad av samspelet mellan psykologiska faktorer och somatiska tillstånd då det ofta är med i frågeställningen till psykologen. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra men också att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är självständig. Du är kvalitetsmedveten och intresserad av att driva verksamheten framåt tillsammans med övriga teamet. Flexibilitet och kommunikativ förmåga är andra viktiga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa: Områdeschef Charlotte Jansson, 010-242 25 05. Facklig företrädare psykolog Joakim Orwar, 010-242 32 19.

Sista ansökningsdag är 2018-04-29. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb