Processledare

Hjälpmedelscentralen, Jönköping

Vi söker

Du har högskoleutbildning med teknisk inriktning, eller lång och dokumenterad erfarenhet inom projekt- och processledning. Meriterande är tidigare erfarenhet av projektledning och arbete inom rehabilitering/hälso- och sjukvård. Du förstår och har för vana att arbeta med stora mängder data, framförallt i excel, och är van att arbeta processorienterat.

För att trivas hos oss

I arbetet som processledare tycker du om att arbeta med andra och kommer gärna med förslag på hur man kan arbeta. Vidare är du i ditt arbete tydlig med både budskap och vilka förväntningar du har på de som är delaktiga. Som person trivs du i ansvarsrollen och har förmåga att föra projektet vidare tills det är avklarat. Med ditt strukturerade arbetssätt vet du vad som ska prioriteras och när.

Du som person är positiv och arbetar i enighet med de mål och riktlinjer som finns tillhands. Du har också förmågan att se på sakers långsiktiga effekt och anpassar ditt arbete utefter detta.

Det här får du arbeta med

Som processledare ansvarar du tillsammans med övriga produktansvariga för att driva och planera Hjälpmedelscentralens arbete kring upphandling, sortiment och produkter. I ditt arbete ansvarar du för att tidplaner hålls. Du är en länk mellan Hjälpmedelscentralen, inköpsavdelningen och leverantörerna. Tillsammans med övriga medarbetare i produktgruppen kommer du att förbereda och ta fram underlag för de krav som behövs inför kommande avtal och upphandlingar.

Gruppen ansvarar för att de nya avtalen och sortimentet förs in i organisationen efter upphandling. Under avtalets gång ansvarar gruppen för att uppföljningsmöten genomförs med leverantörer. I arbetet ingår det att informera, utbilda och dokumentera om det nya sortimentet. Även hantering av avvikelser mot leverantör ingår i arbetsuppgifterna.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att ringa enhetschef Marika Byrd på 010-242 8715 Facklig kontaktperson för SACO är Stefan Frisk nummer 010-242 87 05.

Välkommen med din ansökan som du gör via länken här nedan tillsammans med CV, betyg och övriga handlingar som du vill åberopa. Sista ansökningsdag är den 1 maj.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Processledare Tillbaka till lediga jobb