Tandsköterska, Råslätt Folktandvård Jönköping

Råslätt Folktandvård Jönköping

Är du tandsköterska och på jakt efter en spännande arbetsplats där varje dag fylls av nya upplevelser och möten med människor av olika åldrar, tandvårdserfarenhet och från olika delar av världen? Du har vi på Råslätt Folktandvård uppdraget för dig!

Kliniken ligger centralt på området och cirka 10 minuter med buss eller bil från Jönköpings centrum. Du får arbeta på en klinik där du får möjlighet att utveckla dig i din yrkesroll och tillsammans med dina kollegor utveckla kliniken.

Lär känna kliniken genom att besöka vår webbsida Jobba på Råslätt Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet som tandsköterska, eller inom andra vårdyrken. Lustgaskompetens är meriterande liksom erfarenhet av journalsystemet T4 och körkort.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag till Folktandvårdens samtliga medarbetare. I samband med en eventuell flytt erbjuder vi också ett bidrag upp till 20.000 kronor

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar och sterilarbete. En stor del av tandsköterskans ansvar är patientadministration. Viss receptionstjänst och telefonrådgivning kan ingå i dina arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. På kliniken kan dagens förutsättningar snabbt ändras vilket gör att du har förmågan att anpassa dig och tillsammans med dina kollegor lösa de situationer som uppstår. Genom din lyhördhet och positiva sätt bidrar du till ett gott samarbete med såväl kollegor som patienter. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Hos oss får du möta många olika patienter och därför är du mån om att anpassa din kommunikation efter person och följer upp så att ditt budskap når fram. Du, liksom vi, värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörigheter påverkat dig och andra.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköpings län? Då tycker vi att du ska läsa om våra värderingar, visioner och mål på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Anna Magnusson 010-232 97 20 eller klinikkoordinator Suzana Azizi 010-232 97 11

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, 010-2442170

Sista ansökningsdag är 29 april.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Råslätt Folktandvård Jönköping Tillbaka till lediga jobb