Fysioterapeut/sjukgymnast

Vuxenhabiliteringen, Habiliteringscentrum Värnamo

Är du fysioterapeut/sjukgymnast med ett intresse av att arbeta med vuxna med funktionsnedsättning? Då är du välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Vi är en trevlig arbetsplats som ser fram emot att få nya arbetskamrater.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast till en tillsvidareanställning, heltid inom vuxenhabiliteringen med tillträde efter överenskommelse. Erfarenhet av fysioterapiyrket är önskvärt men inte ett krav. Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder dig

Ett ansvarsfullt arbete i ett tvärprofessionellt team av kompetenta medarbetare. Du får möjlighet att använda din samarbetsförmåga och tillsammans med dina kollegor lösa komplexa och varierande uppgifter. Är du flexibel i ditt förhållningssätt och har viljan så kommer du kunna vidareutvecklas inom yrket och inom habiliteringen. Hos oss får du vara en del av förbättringsarbetet på kliniken.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som fysioterapeut/sjukgymnast behöver du kunna bedöma, analysera, behandla och kompensera rörelse och motorisk förmåga. Bedömning och analys sker med hjälp av observation, undersökning samt med bedömningsinstrument. Behandling sker genom att utarbeta, genomföra/handleda fysioterapeutiska åtgärdsprogram. Kompensatoriska åtgärder sker genom utprovning, förskrivning, anpassning, inlärning och uppföljning av tekniska hjälpmedel och ortopedtekniska hjälpmedel. Du tar ansvar för den fysioterapeutiska kompetensen i teamarbetet.

För att du ska trivas hos oss

Då en stor del av arbetet är samverkan och samarbete med andra interna och externa verksamheter samt med patientens nätverk är det viktigt att du är flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. En god pedagogisk insikt är nödvändig för att kunna förstå hur olika människor med olika förutsättningar förstår och tar till sig kunskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering eller rehabilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde vilket innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i ett attraktivt län för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Maria Hermansson Ström, tfn: 010 244 79 24, mail: maria.hermansson.strom@rjl.se Sjukgymnast Pernilla Chaliazis, tfn 010 244 79 08 Facklig representant för SACO, Karin Åhlin, tfn 010 242 43 22

Sista ansökningsdag är 2018-04-25 men då intervjuer kan komma att ske löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb