Sjuksköterska natt

Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt på våra kirurgavdelningar G och H.

Kirurgavdelningen är en arbetsplats där du får möjligheten att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande, samt att du har en god samarbetsförmåga och förmåga att strukturera ditt arbete. Som sjuksköterska får du planera, leda och organisera både den specifika och basala omvårdnadsarbetet i nära arbete med patienter och andra professioner. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Kirurgkliniken består av två avdelningar G och H. På kirurgavdelning G finns urologen samt nedre gastroenterologi. På kirurgavdelning H finns övre gastroenterologi samt endokrin/plastik-kirurgi. Vi har 34 vårdplatser på vardagar, 17 platser på varje avdelning, och på helgerna minskar vi till 28 vårdplatser. Här vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, pre- och postoperativvård för planerade och akuta operationer

Vi erbjuder dig

En nattjänst med tillsvidareanställning, 68,63 procent, tillträde enligt överenskommelse. Om du vill arbeta mer kan detta diskuteras. Fast schema. Du arbetar var tredje helg med en veckoarbetstid på 34 timmar per vecka. Den som tjänstgör enbart natt får ett natt-tillägg på 6 000 kronor utöver grundlönen.

Detta värderar vi högt

Att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat samt anpassa dig efter förutsättningarna som finns. Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är meriterande, men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Ring vårdenhetschef Carina Martinsson, tfn 010-244 72 44. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, tfn 010-244 79 38. Sista ansökningsdag är 2017-05-31. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb