Allmäntandläkare och assistenttandläkare inom endodonti

Smålandsstenar Folktandvård

Nu finns en unik möjlighet för dig som vill växa i din yrkesroll som tandläkare. I denna tjänst bidrar du till det kliniska arbetet på en allmäntandvårdsklinik samtidigt som du utvecklas inom endodonti.

Med patienten som självklar utgångspunkt arbetar kliniken i Smålandsstenar med mottot "Små förbättringar och ständig utveckling". På kliniken arbetar man i fina lokaler och trivs med varandra. Du kommer till ett gott gäng där alla respekteras och får komma till tals.

På avdelningen för endodonti utförs rotbehandlingar, rotfyllningsrevisioner och apikalkirurgi på remisspatienter från hela Jönköpings län. Avdelningen är en utbildningsklinik för ST-tandläkare och det bedrivs även olika forskningsprojekt inom endodonti.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Välkommen att titta in på Våra kliniker

Vi söker

Dig med svensk tandläkarlegitimation. Du ska ha utövat allmäntandvård med både vuxen- och barntandvård i minst två år samt ha ett stort intresse för endodonti. Vi ser gärna att du är bekant med systemet T4 och att du har intresse av att handleda.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid som allmäntandläkare i Folktandvården Region Jönköpings län med placering på Smålandsstenar Folktandvård. Under ett år kommer du arbeta 50% som assistenttandläkare vid avdelningen för endodonti i Jönköping.

Vi erbjuder bra villkor och attraktiv lönesättning.

I samband med en eventuell flytt erbjuder vi också ett bidrag upp till 20.000 kronor.

Det här får du arbeta med

Som allmäntandläkare får du arbeta med både barn- och vuxentandvård. På specialisttandvården får du arbeta med behandling av patienter remitterade från allmäntandvården med behandlingsbehov inom endodonti.

För att du ska trivas hos oss

Du är en tandläkare som bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du arbetar strukturerat och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du anpassar ditt förhållningssätt till situationen och när arbetsdagen får ändrade omständigheter ser du möjligheter i förändringarna.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående och du arbetar bra med andra människor. Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Trollstad, klinikchef Smålandsstenar Folktandvård på telefon 0767-24 58 46 eller Fredrik Frisk, övertandläkare och ämnesansvarig vid avdelningen för endodonti i Jönköping på telefon 010-242 55 39.

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Sista ansökningsdag är den 29:e april. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Allmäntandläkare och assistenttandläkare inom endodonti Tillbaka till lediga jobb