Sjuksköterska

Kirurgiska vårdenheten Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara en del av den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av kirurgisk omvårdnad. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett spännande arbete i akutsjukvård
  • ett arbete i ständig förändring
  • ett arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas
  • introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
  • tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
  • fri öppen sjukvård

Region Jönköpings län erbjuder dig som nyutbildad sjuksköterska ett omfattande introduktionsprogram som heter RIU. Genom teori och praktik får du med denna introduktion fördjupad kunskap inom en rad områden, och större trygghet som ny sjuksköterska i Region Jönköpings län.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna består huvudsakligen av pre- och postoperativ vård och i övrigt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med andra arbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service. Önskvärt är att du har erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet och trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut och med förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Anna Fors tfn: 010 - 243 53 85. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Löfqvist tfn: 010 - 241 00 00 Sista ansökningsdag är den 31 maj. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb