Gymnasielärare matematik/naturkunskap/biologi

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Vi söker

Är du en lösningsfokuserad, relationsbyggande och positiv person som tycker om att arbeta med ungdomar utifrån deras individuella förutsättningar? Då kan du vara den vi söker till vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för eleverna på naturbruksprogrammet vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum!

Det här får du arbeta med

Som lärare hos oss kommer du arbeta tillsammans med elever och personal vid gymnasieskolans naturbruksprogram. Vi är naturligtvis intresserade av dig som är lärare i matematik, naturkunskap och biologi, men vi är också mycket intresserade av att du, som har ett eller två av ovanstående ämnen, kommer med din ansökan. Tjänsten är tillsvidare med tillträde höstterminen 2018 och med omfattning på 50-100% beroende på önskemål och upplägg.

Utbildningskrav/tidigare erfarenhet

Du som söker lärartjänsten ska vara behörig med lärarlegitimation. Du är trygg i din kompetens och trivs i rollen att jobba med ungdomar och förmedla kunskap. Du har en egen drivkraft och ett strukturerat arbetssätt, gillar utmaningar och att arbeta med utvecklingsarbete. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. B- körkort är ett krav, gärna förstärkt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övriga krav

  • B- körkort
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
  • Datorvana
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616, 070-64 33 666. Fackliga representanter: Lärarnas riksförbund, Ann Blixt, 010-24 42 638. Lärarförbundet, Nicklas Westgård, 010-24 426 82.

Sista ansökningsdag är den 29 april 2018. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Gymnasielärare matematik/naturkunskap/biologi Tillbaka till lediga jobb