Maskinmekanikerlärare

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Vi söker

Vi söker en lärare/ instruktör för att undervisa våra elever på maskinmekanikerutbildningen. Du kommer att ingå i ett kunnigt och kreativt arbetslag som jobbar för hög kvalitet i undervisningen!

Maskinmekanikerutbildningen

Utbildningen är en inriktning inom det treåriga naturbruksprogrammet och under uppbyggnad vid skolan. De första eleverna påbörjade utbildningen höstterminen 2015 och vi behöver nu stärka resurserna för att möta det ökade behovet. I arbetet som lärare på maskinmekanikerutbildningen ingår teoretiska kurser inom serviceteknik, men mycket fokus blir på praktisk tillämpning i verkstad och i fält.

Utbildningskrav/tidigare erfarenhet

Du har för uppdraget lämplig bakgrund och har mycket goda och väldokumenterade kunskaper inom el, hydraulik, pneumatik och svets. Din erfarenhet av praktiskt arbete inom dessa områden tillsammans med en god pedagogisk förmåga och intresse av ungdomar och lärande är avgörande. Formell pedagogisk utbildning/ behörighet är en merit men inget krav. Du är trygg i din kompetens och trivs i rollen att jobba med ungdomar och förmedla kunskap. Du har en egen drivkraft och ett strukturerat arbetssätt, gillar utmaningar och att arbeta med utvecklingsarbete. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. B- körkort är ett krav, gärna förstärkt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övriga krav

  • B- körkort
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
  • Datorvana
  • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde augusti 2018 och med omfattning på 50-100% beroende på önskemål och upplägg.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616 eller 070-64 33 666. Fackliga representanter: Lärarnas riksförbund, Ann Blixt 010-24 42 638 eller Lärarförbundet, Nicklas Westgård 010-24 42 682

Sista ansökningsdag är 1 maj 2018. Välkommen med din ansökan. Välkommen att söka tjänsten via Region Jönköpings läns rekryteringsportal: Intervjuer sker fortlöpande Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Maskinmekanikerlärare Tillbaka till lediga jobb