Vårdadministratör

Ögonmottagningen, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som har en vårdadministrativ utbildning med diagnoskodning, som vill bli en del av vår arbetsgrupp på mottagningen. Kunskaper i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i högt tempo och med möjlighet att påverka dina arbetstider. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka och kalla patienter, ta hand om all inkommande post, receptionsarbete som roterar mellan vårdadministratörerna, statistik, publicering på intranätet samt viss telefoniservice i Tele-Q, medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter. Det finns även möjlighet att vara handledare för våra studenter.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter hög känsla för bemötande och service samt en positiv attityd. Du har god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter, du kan planera och driva ditt arbete på ett självständigt sätt men är även lyhörd i samarbete med andra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Linda Andlöw, tfn: 010-24 358 50 . Facklig representant är Vision Marie Svensson, tfn: 0381-358 61. Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb