Vårdadministratör

Väster vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande med intresse av att arbeta i primärvården. Du har goda kunskaper inom språk, IT och medicinsk dokumentation. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, 100 %, men annan sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett roligt arbete med många kontaktytor och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Du ges möjlighet att utveckla våra administrativa processer och vara delaktig i vår strävan att utveckla primärvården.

Vårt team består av fem vårdadministratörer och vi arbetar i fräscha lokaler på Värnamo Sjukhus, som innebär nära samarbete med sjukhusklinikerna. Verksamheten är i ständig utveckling där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkesgrupper, har en viktig roll.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är utbildad vårdadministratör, alternativt läkarsekreterare. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic samt kunskap och intresse kring IT. För att klara av arbetsuppgifterna måste du behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi tror att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du har ett positivt förhållningssätt med en känsla för bemötande, service och kvalitet och tycker om att arbeta både i team och självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar ständigt med att effektivisera våra processer och ge en bättre patientupplevelse. Därför värdesätter vi nytänkande och engagerade medarbetare som vill arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten. Vi har en stor öppenhet för patientens delaktighet i vårdprocessen och som en del i detta ser vi samverkan med andra aktörer som en viktig del av vårt arbete. Vår arbetsmiljö ska hela tiden präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. verksamhetschef Anna Sjödin tfn 010 - 244 82 30. Facklig företrädare för Vision är Ann-Louise Niesel tfn 010 244 82 47.

Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb