Fastighetstekniker Ventilation

Fastighetstekniska enheten, Ryhov

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår sida vid sida med ett framväxande bygge? Regionfastigheter söker en fastighetstekniker - inriktning ventilation och injustering, med placering på Ryhov.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad ventilationstekniker och har erfarenhet av ventilationsarbete. Du har flerårig erfarenhet av felsökning, underhåll och eller injustering. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av luftmätning och injustering. Körkort är ett krav då resor i arbetet förekommer.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som fastighetstekniker hos oss kommer du att svara för ventilations-arbete tillsammans med din kollega inom området. Arbetet bedrivs främst inom sjukhusverksamhet och vardagen innehåller allt från luftmätningar och mindre injustering till felsökning och reparation av havererade fläktar. Som Fastighetstekniker jobbar du i ett team vilket innebär att du även hjälper dina kollegor att utföra arbeten inom andra teknikområden. Andra beredskap, med en inställelsetid på 60 minuter från hemmet, kan komma att ingå i tjänsten. Under beredskap jobbar du inom samtliga tekniska områden tillsammans med första beredskapen.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår varför riskmedvetenhet, noggrannhet och kundfokus är viktiga egenskaper. Som person är du lugn och stabil med ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens och tycker om att lösa och hantera komplexa frågor. Vi ser också att rätt person är prestigelös och tar sig an alla typer av arbetsuppgifter med energi och engagemang. Du har förmågan att arbeta självständigt utifrån ett helhetsperspektiv och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi värdesätter att du har kundens nöjdhet i fokus och agerar professionellt mot dina samarbetsparter.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Andreas Magnusson, 010 - 242 27 70. Facklig företrädare för Kommunal är Mattias Moberg, 010-242 27 34.

Ansök gärna redan idag, dock senast den 31 maj 2018, då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fastighetstekniker Ventilation Tillbaka till lediga jobb