Barnoftalmolog

Ögonkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som barnögonläkare hos oss på ögonmottagningen inom regionen. Du ska vara legitimerad läkare med specialistutbildning inom ögon med inriktning på barn.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en tillsvidareanställning i en spännande verksamhet med mycket som händer! Tillträde enligt överenskommelse. Ögonkliniken har verksamhetschef på varje sjukhus och det innebär att vi har mycket samarbete inom regionen. På vår arbetsplats har vi en härlig gemenskap med trevliga kollegor som hjälper och stöttar varandra.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta som barnoftalmolog på våra mottagningar, där tanken är att du har din bas på Ryhov men kommer arbeta på alla tre sjukhusen i regionen. På sjukhusen har vi mottagningsverksamhet samt operationsverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra processer och alla våra medarbetare förväntas ta en aktiv roll i detta arbete. Du kommer att arbeta i team med ortoptister, optiker och sköterskor.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar och som är självgående och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Leena Tjärnén tfn: 010-242 16 05, Susanne Svensson Kauppinen, tfn: 010-244 74 63 eller Linda Andlöw, tfn: 010 - 243 58 50. Facklig representant för Läkarföreningen är Ulrika Jarl Albertsson, tfn: 010-243 58 54.

Sista ansökningsdag är den 31/3 - 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnoftalmolog Tillbaka till lediga jobb