Distriktsläkare

Smålandsstenar/Reftele

Vill du vara med och utveckla vår primärvård i Smålandsstenar och Reftele?

Vi söker

Specialistläkare i allmänmedicin för vikariat från och med 1 augusti 2018 till och med 31 januari 2019. Tjänsten är heltid men omfattning kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Förutom arbete på distriktsläkarmottagningen kommer du, tillsammans med oss, att vara med och utveckla Smålandsstenar vårdcentral till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter. Vårdcentralen finns i helt nya fräscha lokaler och här är en familjär stämning med högt utvecklat teamarbete. Vi uppmuntrar innovativa idéer och det finns utrymme för individuella lösningar avseende arbetets innehåll och arbetstider.

Vid Vårdcentralerna Bra Liv ges du möjlighet till individuell kompetensutveckling och även gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Bra Livs övriga medarbetare. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller i din ledarroll.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en engagerad person som vill vara med och driva utvecklingen mot framtidens primärvård. Du har svensk legitimation och bevis om specialistkompetens. Vi kräver goda kunskaper i svenska språket på C1-nivå. Förmågan till självständigt arbete såväl som samarbete i team är lika viktiga delar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet ligger i ett samhälle med ”Gnosjöanda”, så hos oss är sammanhållning, uppfinningsrikedom, envishet och företagsamhet är ledorden. Vi finns nära våra patienter och kontinuitet och kvalitet är viktig i vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Åsa Dahlqvist tfn 010 - 244 22 77. Facklig företrädare för läkarföreningen Anne Sauer tfn 010 - 244 22 80. Sista ansökningsdag är den 31 mars.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb