Administrativ enhetschef

Medicin- och geriatrikklinikens vårdadministrativa enhet, Värnamo sjukhus

Vi söker en administrativ enhetschef till administrativa enheten. Om du har ett stort intresse för ledarskap är du den vi söker!

Vi söker

Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller likvärdig utbildning och gärna med erfarenhet från arbetsledning. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete för dig som vill vara en del av att utveckla verksamheten. Här är du delaktig och kan påverka det framtida arbetet med dina goda idéer och ditt engagemang. Som administrativ enhetschef kommer du att leda och följa upp verksamheten samt ha en nyckelroll i utvecklingen. Du kommer att vara chef för enhetens 20 medarbetare där du har ansvar för personalfrågor, ekonomi och arbetsmiljö. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och kommer att ha ett nära samarbete med cheferna inom de olika verksamheterna på kliniken.

Hos oss kommer du att få en personligt anpassad introduktion. Att du får en god och bra kompetensutveckling ser vi som en självklarhet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Som administrativ enhetschef värdesätter vi att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att organisera det dagliga arbetet. Du arbetar aktivt för allas delaktighet och trivsel på arbetsplatsen. Vi skattar högt att du har en förmåga att leda och inspirera medarbetarna. Du trivs med att arbeta självständigt med planering och prioritering av dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta tillförordnad administrativ enhetschef Anki Lindhe, 010-244 75 29, eller biträdande verksamhetschef Thomas Rydholm, 010-244 76 95. Facklig företrädare för Vision är Maria Nassirpour, 010-244 75 30.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Sista ansökningsdag är den 8 april 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb