Sjuksköterska mottagning

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Sjuksköterska välkomnas till hematologmottagningen på Höglandssjukhuset! Vi är ett team på nio medarbetare som tycker att vårt arbete är varierande, utvecklande och självständigt. Vi arbetar tätt tillsammans men har samtidigt mycket eget ansvar.

Är du sugen på nya utmaningar? Lockar det dig att arbeta den mesta av din arbetstid på mottagning? I så fall, tveka inte att lägga in din ansökan. Vi ser fram emot att läsa den!

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska med ett intresse för patienter med hematologiska sjukdomar. Mottagningen är öppen klockan 7-16 på vardagar. Vi har önskeschema och i tjänsten ingår att arbeta helg på vårdavdelningen två av fem helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett mottagningsarbete där du som sjuksköterska får ha egen mottagningsverksamhet två till fyra dagar i veckan. Att arbeta som sjuksköterska på hematologmottagningen innebär även att du, undersköterskan och ansvarig läkare utgör ett viktigt team runt patienten.

Hematologmottagningen tillhör medicin- och geriatrikkliniken som är en ISO-certifierad klinik, där dina möjligheter att utvecklas i din sjuksköterskeroll är oändliga. En klinik med fantastiska och kompetenta medarbetare som tar emot dig med öppna armar.

Det här får du arbeta med

Vid hematologmottagningen behandlas patienter med hematologisk sjukdom. Du har ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor på kliniken samt andra samverkanspartners. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat telefonrådgivning, att ge läkemedels- och cytostatikabehandlingar samt planering och bokningar kring patientens vård. Som sjuksköterska på hematologmottagningen är du den som har den regelbundna kontakten med patienterna.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är intresserad av att arbeta med denna patientgrupp.

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta vårdenhetschef Mona Ottosson, 010-243 44 05, mona.ottosson@rjl.se.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är 23 mars 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Sjuksköterska mottagning Tillbaka till lediga jobb