Leg. apotekare

Läkemedelsförsörjning/Klinisk farmaci, Jönköping

Är du leg. apotekare eller leg. receptarie som trivs med varierande arbetsuppgifter och är intresserad av utvecklingsarbete? Välkommen med din ansökan till läkemedelsförsörjning inom Region Jönköpings län!

Vi söker

Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie med minst ett par års yrkeserfarenhet. Har du examen från magisterprogrammet är det en merit, men inget krav. Har du tidigare erfarenhet från arbete med cytostatika beredning och klinisk farmaci är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter och möjlighet att delta i uppstartsarbetet av utökat farmaceutiskt stöd med inriktning på läkemedelsberedning på vårdavdelningar. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med tillträde 1 juni 2018 eller enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi behöver förstärka vårt team på Länssjukhuset Ryhov med en leg. apotekare för arbete med klinisk farmaci och beredning av cytostatika. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta bl.a. utbildning och information till läkare och sjuksköterskor samt arbete med cytostatika beredningar.

För att du ska trivas hos oss

Det är av stort värde att du är ansvarstagande och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team med flera professioner. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. För dig är det självklart att ta initiativ till nya aktiviteter och uppnå resultat. Du har förmåga att förmedla information och dela med dig av kunskap på ett pedagogiskt sätt. Vidare har du intresse och förståelse för numeriska underlag och löser uppgifter av dess slag snabbt och korrekt. Du är kvalitetsmedveten För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta mot uppställda mål och att du vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Skarp, områdeschef, 010 - 242 34 90. Facklig företrädare för Sveriges Farmaceuter är Frida Karlsson, 036-32 34 51.

Välkommen med din ansökan senast 25 mars 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Leg. apotekare Tillbaka till lediga jobb