Sjuksköterska

Infektionskliniken, infektionsavdelningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Till infektionsavdelningen söker vi nu en sjuksköterska som vill bli en del av vårt trevliga nattlag. Här på infektionskliniken bedriver vi akutsjukvård dygnet runt. Genom att jobba hos oss får du en bredd i din sjuksköterskeprofession.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder tillsvidaretjänst, natt, deltid 80% men tjänstgöringsgraden kan diskuteras, med tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänsten inleds med dagtjänstgöring under en individanpassad upplärningsperiod. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel.

Vi tillämpar önskeschema och vid ren nattjänstgöring får du arbetstidsförkortning (heltid innebär 34 arbetstimmar per vecka) enligt avtal samt extra ersättning i lön (i dagsläget 6000 kronor per månad beräknat på heltid).

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder Region Jönköpings län dessutom ett fördjupade introduktionsprogram, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året.

Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, observation, läkemedel och samarbetsfrågor kring patienter med olika infektionsdiagnoser och varierande omvårdsbehov.

Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete. Du tar hand om patienten på bästa sätt utifrån individens behov och beprövad erfarenhet inom medicinsk omvårdnad. Vi arbetar i team med olika professioner och tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för ett gott samarbete inom kliniken.

Som sjuksköterska leder och fördelar du det nattliga arbetet i teamet. Under natten har du omvårdnadsansvar för cirka åtta patienter. Våra patienter är ibland mycket svårt sjuka i exempelvis sepsis och kräver omfattande akuta åtgärder från dig och dina kollegor.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är kvalitetsmedveten och trygg i din roll som sjuksköterska. Du kan ta ansvar för att planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs.

Vi ser gärna att du har vana att arbeta i journalsystemet Cosmic. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Frågor och ansökan

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Åsa Hjalmarsson, 010-242 59 64. Fackliga upplysningar lämnas av Hanna Ekberg, 010-242 21 25. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 25 mars 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb