Undersköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, vårdenhet A-D, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på medicin- och geriatrikkliniken i Värnamo, en verksamhet i utveckling! Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Du får ett varierande och stimulerande arbete som undersköterska och introduktion under erfaren handledning. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö och där allas idéer respekteras och välkomnas.

Du får en anpassad introduktion med utgångspunkt från dina erfarenheter. Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, till exempel nyrenoverat och modernt personalgym. Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska. Om du har erfarenheter från arbete som undersköterska inom hälso- och sjukvård är det en merit. Vi vill anställa dig som är flexibel, positiv och vill bli en del av vårt goda arbetsklimat. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp tycker vi är viktigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetscheferna Karin Johansson (B), 010-244 75 57 eller Solweig Jonsson (D), 010-244 75 82. Facklig företrädare för Kommunal är Christina Ohbur, 010-244 76 80.

Sista ansökningsdag är den 3 april 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb