Sjuksköterska, natt

Urologklinikens vårdenhet, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till Urologklinikens vårdenhet, Länssjukhuset Ryhov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på natten med tjänstgöring på 78,24%. Som nattsjuksköterska är du ledig var femte arbetsvecka. Tillträde snarast möjligt eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg!

Vi erbjuder dig att arbeta i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. Vi söker nu dig som vill vara delaktig i detta arbete tillsammans med oss. Välkommen till en stimulerande arbetsmiljö i en verksamhet som är igång dygnet runt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss.

Det här får du arbeta med

I arbetet på vårdavdelningen kommer du bland annat arbeta med pre- och postoperativ vård, omvårdnad och i övrigt sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö där arbetsglädje är en viktig del i vardagen.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse av att vilja utveckla dig inom området urologi. Du är en stabil person med god samarbetsförmåga, har ett strukturerat arbetssätt och kan arbeta självständigt. Du är en lojal och serviceinriktad medarbetare med gott omdöme och en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du har hög flexibilitet samt sätter patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från vårdavdelning ser vi det som meriterande.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter en god och säker vård med hög kvalitet där patienten är i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Jennie Olsson, 010–242 13 50 eller biträdande vårdenhetschef Ida Larsson, 010-242 63 09. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, 010-244 79 38. Sista ansökningsdag är den 8 april 2018. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska, natt Tillbaka till lediga jobb