Telefonsjuksköterska

1177 Vårdguiden på telefon

Är du sjuksköterskan med öronen på skaft, och som gillar service? Är du sjuksköterskan som kan lyssna in och identifiera symtom för att kunna bedöma, ge egenvårdsråd och hänvisa till rätt vårdnivå med hjälp av ett kvalitetssäkrat rådgivningsstöd? Då ska du söka till oss på Invånarservice 1177 Vårdguiden på telefon - nu med möjlighet till tjänstgöring på filial i Jönköping.

Vi söker

Under våren kommer vi öppna en filial i Jönköping som ger möjlighet till tjänstgöring även där. Som en av de trevligaste arbetsplatserna i länet söker vi ytterligare kompetenta medarbetare. Tjänsten avser tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Vi söker 2-3 nya medarbetare med tjänstgöringsgrad mellan 75 till 100 %. Vi söker även timanställda.

Vi erbjuder dig

Vår huvudarbetsplats är Nässjö där vi sitter i moderna, fräscha lokaler med underbar utsikt över Nässjö. Vår filial i Jönköping är centralt placerad. Läs gärna mer om vilka förmåner vi på Region Jönköpings län erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Våra arbetsuppgifter är till allra största delen telefonrådgivning. Vi är ett 40-tal sjuksköterskor med olika kompetenser, men med samma fokus att snabbt identifiera symtom och vägleda i vården. Vi jobbar dagtid och kväll men inte nattetid. Vi arbetar både vardag och helg.

Vi väntar på din ansökan och skulle du vilja komma förbi och se hur vi har det, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker sjuksköterskor med minst 4 års yrkeslivserfarenhet som sjuksköterska. Specialistsköterskeutbildning är meriterande, samt erfarenhet av telefonrådgivning, gärna från akutmottagning eller vårdcentral. Vi vill att du är samarbetsvillig och att du gärna delar med dig av dina kunskaper till oss andra, för det är grunden i vårt arbete. Som person är du lugn och stabil med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. God datorvana är en förutsättning för att arbeta hos oss. Kunskaper i engelska är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras i första hand av Enhetschef Anne Lönander 010-243 01 09. Verksamhetschef Britt Forsberg når du på telefon 010-243 01 01. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ulrika Lagerqvist som du når via mejl på ulrika.lagerqvist@rjl.se.

Sista ansökningsdag är 31 mars. Vi kallar löpande till intervjuer under hela ansökningstiden.

Hälsar: Ulla-Britt, Gunilla, Britt-Marie, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Lena, Carina, Ingrid, Susanne, Helena, Anne, Monica, Ann, Cecilia, Ulrika, Ulrika, Cecilia, Pernilla, Åsa, Cecilia, Åsa, Eleonor, Elin, Sandra, Ottilia, Helena, Cecilia, Emma, Jennie, Caritha, Sofie, Karolin, Elisabeth, Olivia, Evelina, Eva, Åsa, Liselott, Eivor, Zenita och Lina – Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Telefonsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb