Legitimerad sjuksköterska, vikariat

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö

Har du ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar med psykisk ohälsa? Då är du varmt välkommen att söka sjukskötersketjänst hos oss!

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård eller inom barn och ungdom är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn eller inom psykiatrisk vård.

Tjänsten är ett vikariat på minst 6 månader, heltid, med tillträde 1 maj 2018 eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett betydelsefullt arbete där du har en viktig roll i barn och ungdomars liv. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och engagerade medarbetare som sätter patienten i fokus. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling samtidigt som du får bidra med din erfarenhet i klinikens arbete med att utveckla verksamheten till att bli ett föredöme inom barn- och ungdomspsykiatri.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar vi med utgångspunkt i barnets behov och vi ser barnet som en del i sitt sammanhang. Som sjuksköterska kommer du arbeta i team tillsammans med läkare, psykolog, kurator och arbetsterapeut. I arbetet ingår samverkan och konsultation med/till andra vårdgivare, verksamheter och myndigheter som utgör en del av barnets vardag och resurser. Telefonrådgivning är en del av återkommande arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi tror att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt och god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror även att du är flexibel, engagerad och har en positiv attityd.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta tillförordnad områdeschef Lars Ferm, tfn: 010-244 98 18, mail: lars.ferm@rjl.se Facklig företrädare från Vårdförbundet är Inger Myrlander, tfn: 010-243 36 35, mail: inger.myrlander@rjl.se

Sista ansökningsdagen är 2018-03-27 men då rekryteringen sker löpande är du välkommen att ansöka redan idag! Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska, vikariat Tillbaka till lediga jobb