Vårdenhetschef

Sävsjö vårdcentral filial Vrigstad

Nu söker vi dig som är sugen på nästa utmaning och som vill ta nästa steg i karriären!

Sävsjö vårdcentral söker nu en vårdenhetschef till vår filial i Vrigstad!

Du som söker har en vårdrelaterad högskoleexamen samt erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av chefs-och ledarskapsuppdrag är av intresse för tjänsten men inget krav.

Vi erbjuder dig

Att arbeta som vårdenhetschef innebär ett omväxlande och spännande arbete där du har stora möjligheter att påverka, forma och utveckla vår verksamhet. Du får chans att bli en del av vår ledningsgrupp och får bli chef för en härlig grupp medarbetare på vår filial i Vrigstad. Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession med tidsbegränsat förordnande som vårdenhetschef. Tjänsten är på heltid där du kommer att arbeta 50 % som vårdenhetschef och 50 % i din grundprofession. Tillträde är i september 2018 eller enligt överenskommelse. Stöd i ditt arbete som vårdenhetschef får du även från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för mottagningen i Vrigstad med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och vi tror också att det är viktigt att du kan jobba kliniskt inom din grundprofession för att få helheten inom verksamheten.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och mål- och resultatorienterad där du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer vidare. Vidare har du fokus på helheten där du har en god överblick över verksamheten och ser och bekräftar allas olika professioner och roller på vårdcentralen. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god och tydlig kommunikativ förmåga och löser konflikter konstruktivt samt är en positiv värdebärare för verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och kreativa lösningar! Vi tror att om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Stålhammar tfn 010-24 386 04 alternativt tfn 072- 588 16 85. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marie Svensson tfn 010-24 38 620, för SACO är Anna-Marie Mollberg Kristoffersen tfn 010-24 38 671, för Kommunal är Annika Rostedt tfn 070-20 30 458 för Läkarförbundet är Axel Petersson tfn 010-242 39 31 och för Vision är Lisette Lagerqvist tfn 010- 243 86 21.

Sista ansökningsdag är den 18/3-2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb