Skötare

Mobilt team Psykiatriska kliniken Värnamo

Hösten 2016 startade psykiatriska kliniken i Värnamo ett mobilt team. Det mobila teamet bistår patienter som har kontakt med kliniken med stöd- och vårdinsatser i hemmet i akuta situationer. Det mobila teamet är ett viktigt komplement till övrig öppenvårdsverksamhet för ökad tillgänglighet, samtidigt som det ska kunna vara ett alternativ till heldygnsvård. Ett mobilt team är bemannat med erfaren sjuksköterska och skötare. Just nu är verksamheten begränsad till måndag – fredag, men vi planerar att bygga ut för verksamhet dag- och kvällstid, sju dagar i veckan.

Vår målsättning är att kunna möta alla olika vårdbehov som patienter inom specialistpsykiatrin kan ha. Därför har vi satsat på mångfald när det gäller behandlingsutbud, och arbetar så långt som möjligt i team. Det mobila teamet är organisatoriskt kopplat till klinikens dagsjukvårdsverksamhet.

Vi söker

Vi söker nu ytterligare skötare till verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en verksamhet under utveckling och uppbyggnad inom specialistpsykiatrin. Vårt arbetsområde är den södra länsdelen; kommunerna Värnamo, Vaggeryd, Gislaved och Gnosjö. Här får du arbeta med stort eget ansvar i ett kompetent team i en liten enhet. Vi arbetar personcentrerat och du möter patienten i sin hemmiljö. Arbetet innebär bilkörning i våra egna bilar inom länsdelen och körkort krävs. Vi erbjuder dig kompetensutveckling utifrån verksamhetens och dina behov. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vid hembesök hanterar du stödsamtal, ångesthantering och psykopedagogiska insatser, svarar tillsammans med kollega i teamet för kontinuerlig kontakt, informationsutbyte och samverkan med enheter på kliniken. Med patientens medgivande samverkar du med närstående när det är motiverat och, när behov finns, samverkan med vårdgrannar.

För att du ska trivas hos oss

Du är självgående i ditt arbetssätt, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i oväntade situationer och kan skapa trygghet för din omgivning. Du arbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt och har en väl utvecklad empatisk förmåga och kulturell medvetenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att ringa vårdenhetschef Kajsa Ekholm, tfn 010-244 9751. Bitr vårdenhetschef Rose-Marie Appelberg tel 010-244 9753. Kommunal Gert-Ove Göransson tel 010-244 9876. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag 2018-03-26. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb