Undersköterska/gipstekniker

Ortopedmottagningen, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har en gipsteknikerutbildning, alternativt vill läsa en gipsteknikerutbildning i framtiden. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och lärorikt arbete med utvecklingsmöjligheter. För dig som inte har gipsteknikerutbildning men som visar på stort intresse för arbetet med gipsteknik finns eventuell möjlighet att läsa vidare till gipstekniker. För att göra detta krävs grundläggande behörighet för högskolestudier (Eng A, Sv B).

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska/gipstekniker hos oss har du nära patientkontakt och möter och tar emot patienter i alla åldrar. Du är behjälplig och assisterar läkare vid undersökning/behandling och är en del i teamet kring patienten. Du arbetar bland annat med att lägga om gips/bandage och utföra övrigt undersköterskearbete som förekommer på en mottagning. Du koordinerar mottagningsflöden och ser till att patientens besök blir en väl fungerande länk i vårdprocessen. I arbetet ingår det att tidsboka patienter och hämta information i våra datorsystem, vilket gör att du ska känna dig bekväm med att hantera och navigera i dessa. Du är en del i teamet och vi värdesätter dialog och gemenskap som vi tillsammans är med och skapar.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du utbildad undersköterska, gärna med en gipsteknikerutbildning eller intresse för att utbilda dig till gipstekniker. Du har lätt för att samarbeta, är utåtriktad och skapar kontakter samt är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, kommunicerar klart och tydligt och är nytänkande.

Detta värderar vi högt

Att erbjuda trygg och säker vård med hög medicinsk kvalité.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Löfström, 010-244 81 08. Facklig företrädare för Kommunal är Chanette Axelsson, 010-244 72 35. Sista ansökningsdag är den 3 april 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska/gipstekniker Tillbaka till lediga jobb