Områdeschef

Röntgen Värnamo

Vi söker

Områdeschef till röntgen på Värnamo sjukhus.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du får ta del av en välplanerad individuell upplärning samt ett brett utbud av interna utbildningar, bland annat en gedigen ledarskapsutbildning. Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession samt ett tidsbegränsat förordnande som områdeschef. Under 2018 installeras nya MR-kameror på röntgen i Värnamo vilket betyder att du får arbeta i en miljö med den senaste tekniken. Tillträde efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som områdeschef hos oss kommer du att ha det operativa ansvaret för enhetens tillgänglighet, vilket inkluderar produktions- och kapacitetsplanering samt personal- och ekonomiansvar för cirka 30 medarbetare. Dina medarbetare kommer från flera olika yrkeskategorier. Du arbetar för en god arbetsmiljö samt samverkan och dialog mellan röntgens områden i länet. Du kommer även medverka i det kontinuerliga arbetet för att driva, utveckla och förbättra våra arbetssätt, tillsammans med medarbetare, kunder och fackliga representanter med mål att ge en god vårdkvalitet. Som områdeschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp.

Ledningen för verksamheten i Värnamo kommer att vara uppdelad på två områdeschefer, därför är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga. Rollen som områdeschef ställer vidare höga krav på att arbeta strukturerat samtidigt som en god kommunikation krävs, både med dina medarbetare och kunder. Du bör trivas med att ta egna initiativ och att kunna arbeta processinriktat med fokus på patientens resa genom vården.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med de arbetsuppgifter som ingår bör du kunna anpassa ditt ledarskap efter situation samt vara trygg och stabil i din ledarroll. Du har förmåga att skilja på det personliga och professionella. Att sätta mål och dagligen jobba för resultat är något som du tycker om. Viktigt för en god arbetsmiljö är att du kan skapa ett engagemang och känsla av delaktighet hos medarbetarna. Eftersom vår verksamhet bygger på att vi alltid hänger med i utvecklingen ser vi mer än gärna att du kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt att du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi förutsätter att du har en relevant högskoleutbildning samt tidigare ledarerfarenhet. Har du läkarexamen ses detta som meriterande. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet från röntgenverksamhet. Eftersom röntgen är en länsklinik ingår resor inom länet i din tjänst, B-körkort är därför ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till verksamhetschef Oskar Löfgren 010 - 2422438. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen 010 - 2447938, för läkarförbundet Lars Rosling 010-2448946, för Vision Maria Nassirpour 010-2447935 och för kommunal Carina Thållén 0706362130. Vi ser framemot din ansökan senast den 23 mars. Urval kommer ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Områdeschef Tillbaka till lediga jobb