Undersköterskor som vill arbeta extra

Medicinkliniken, vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi söker timanställda undersköterskor till vårdenhet C på medicinkliniken på Ryhov som är inriktad mot endokrinologi och lungmedicin.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska på medicinsk vårdenhet C kan vi erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete. Vi arbetar kontinuerligt med verksamhetsutveckling där vi ser allas delaktighet som viktig.

Det finns stora omvårdnadsbehov på enheten och vi jobbar i team. Dina arbetsuppgifter innefattar omvårdnad, provtagning, dokumentation och mobilisering. Som undersköterska är du delaktig i vården och medverkar i rondarbetet.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad undersköterska eller har studerat minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet och vill arbeta extra hos oss. Erfarenhet och fördjupad kunskap i palliativ vård, onkologisk vård eller intensivvård är meriterande. Du är flexibel, kan jobba självständigt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper, och du har ett starkt engagemang och en positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande. Positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Stålkrantz, vårdenhetschef, 010-242 20 92, eller Sarah Lord, vårdenhetschef, 010-242 20 98. Facklig företrädare är för Kommunal Britt Öhman, 036-32 20 90. Sista ansökningsdag är den 18 mars 2018.

Vi tillämpar löpande rekrytering. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har löpt ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterskor som vill arbeta extra Tillbaka till lediga jobb