Tandsköterska, verksamhetsområde söder

Folktandvården, Region Jönköpings län

För att lyckas med vårt gemensamma mål - en friskare framtid för regionens invånare - krävs en kombination av personliga prestationer, teamwork och stöd, där varje enskild medarbetare är en viktig del i vårt betydelsefulla arbete! Nu fyller vi på med fler entusiastiska tandsköterskor på flera av våra allmäntandvårdskliniker i verksamhetsområde söder. Vill du arbeta för att ge regionens invånare bästa möjliga munhälsa tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Vill du lära känna oss bättre? Välkommen att titta in på våra kliniker.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi det som positivt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi söker tandsköterskor till följande kliniker

Gislaved Folktandvård

Vaggeryd Folktandvård

Vråen Folktandvård Värnamo

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.

I det dagliga arbetet ingår att assistera tandläkare och tandhygienist. Andra arbetsuppgifter är munhälsokontroller och fissurförseglingar, sterilarbete, reception, kallelser och tidsbokning. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma.

För dig med erfarenhet i yrket kan möjlighet finnas att handleda studenter.

Läs gärna mer om vår medarbetare Anna som arbetar som tandsköterska på Badhuset Folktandvård Huskvarna.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa. I kontakt med andra är du lyhörd och gör dig lätt förstådd. De människorna du möter har olika bakgrunder och erfarenheter och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation därefter.

Vi har ett stort patienttryck, dessutom kan förutsättningarna för dagen snabbt ändras. Detta ställer krav på oss att snabbt kunna ställa om och se nya möjligheter för att lösa situationen. I sådana fall behåller du ditt lugn, är stabil och fokuserar på rätt saker.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan välja den eller de kliniker du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 31 mars.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Elin Johnsson, 010-242 53 34.

Facklig kontaktperson för Vision Ann Sveningsson 010-244 21 70.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, verksamhetsområde söder Tillbaka till lediga jobb