Vårdadministratör

Psykiatriska kliniken, Värnamo

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare med kodningsutbildning och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper inom IT och Cosmic är värdefulla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och spännande arbete på en klinik i ständig utveckling. Vi har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier. Vårdadministratörerna sitter utplacerade på kliniken men vi har en mycket god sammanhållning och gott klimat i gruppen. Hos oss får du eget arbetsrum. Det finns möjligheter till vidareutveckling och att delta i förbättringsarbeten. Det finns ett ömsesidigt förtroende och egenansvar när det t ex gäller ledigheter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Utöver journalskrivning, med tillhörande administrativa uppgifter, har vi ett roterande schema där vi bemannar klinikens två receptionsplatser där vi jobbar med att ge god service till patienter och medarbetare, tar emot samtal i TeleQ samt i övrigt förekommande receptionsuppgifter. Det finns även möjlighet till ett eller flera ansvarsområden som är anpassade efter din kompetens och ditt intresse t.ex. som IT-kontaktperson.

För att du ska trivas hos oss

Hos oss behöver du ha förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete väl samtidigt som du ska ha ett flexibelt arbetssätt för att kunna anpassa dig till förändringar i verksamheten. Du arbetar mål- och resultatinriktat och är aktiv i ditt arbetssätt. Du är lätt att samarbeta med och har ett serviceinriktad bemötande. Det är viktigt för oss att du har en värdegrund som stämmer med vår i en välfungerande grupp. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

I klinikens vision har vi sammanfattat vårt huvudmål ”Att erbjuda bästa möjliga psykiatriska vård, byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet, så att kliniken blir patientens förstahandsval vid behov av specialiserad psykiatrisk vård”. Varje del av vårt arbete syftar till att förbättra den psykiska hälsan, ge en god upplevelse av vården och samtidigt vara kostnadseffektiva. En förutsättning för detta är en hållbar och god arbetsmiljö, engagerade medarbetare och att ha trevligt och roligt tillsammans.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa administrativ enhetschef Jessica Johansson, tfn 010-244 97 02. Facklig företrädare för Vision är Cecilia Nilsson, tfn 010-244 77 36. Ansökningarna handläggs löpande. Sista ansökningsdag är den 26 mars. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb