Vårdadministratör

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Jönköping

Vi på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping arbetar tillsammans för att vara en mottagning som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet. Vi söker nu en ny engagerad medarbetare till vårt team. Välkommen att söka redan idag!

Vi söker

Dig som är utbildad vårdadministratör och som har goda kunskaper i svenska och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Att vara vårdadministratör hos oss innebär ett omväxlande och stimulerande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken. Hos våra tio vårdadministratörer möts du av en stark teamkänsla och ett klimat som uppmuntrar till utveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet Cosmic, administrativ telefontid, boka och kalla patienter, receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter. Tycker du det är roligt att tänka nytt? I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten där du som vårdadministratör spelar en viktig roll.

För att du ska trivas hos oss

Har du ett strukturerat och organiserat arbetssätt samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar? Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en akutverksamhet vilket innebär att du kommer uppleva både lugnare och intensivare dagar. Vi tror därför att du är flexibel, engagerad och har en positiv attityd.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är 2018-03-28 men då rekryteringen sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen att höra av dig till områdeschef Annika Åberg, tfn: 010 - 242 31 09, mail: annika.aberg.blomqvist@rjl.se eller administrativ utvecklare Anneli Renhag, tfn: 010 - 242 31 19, mail: anneli.renhag@rjl.se Facklig företrädare för Vision är Jennie Elm, tfn: 010 - 242 50 24, mail: jennie.elm@rjl.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb