Administrativ enhetschef

Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Vill du vara med och leda Rehabiliteringsmedicinska kliniken in i framtiden?

Vi söker

Dig som är utbildad vårdadministratör eller har en annan administrativ utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, erfarenhet av patientdokumentation samt goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig

Du ingår i klinikens ledningsgrupp och har tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer ett medansvar för utvecklingen av hela klinikens verksamhet. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter, god arbetsmiljö och kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du leder och utvecklar de administrativa processerna samt svarar för fördelning av arbetsuppgifter och kontinuerlig uppföljning. Du är verksamhetschefens administrativa stöd och chef för fyra vårdadministratörer i Jönköping men har även funktionsansvar mot Värnamo och Nässjö.

Eftersom framtidens hälso- och sjukvård kommer att innebära en ökad digitalisering ser vi IT och IT-utveckling som viktiga ansvarsområden för dig.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg i dig själv och din chefsroll. Ditt ledarskap präglas av tydlighet och du har förmågan att skapa trygghet hos medarbetarna. Du är en kommunikativ person med god förmåga att engagera och inkludera dina medarbetare och skapa en god arbetsmiljö. Du är dessutom analytisk och har drivkraft och förmåga att leda en komplex verksamhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Utvecklingsorienterat ledarskap med erfarenhet att driva förändrings- och utvecklingsorienterat arbete. Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Kliniken har sedan 2006 ackrediterats utifrån den amerikanska organisationen CARF, vilket innebär att kliniken kontinuerligt kvalitetsgranskas. Kliniken strävar hela tiden efter att ligga i framkant, hålla en hög kvalitet och aktivt förbättra verksamheten. Utveckling sker tvärprofessionellt och i samverkan med andra såsom primärvård, kommun, patienter, närstående och patientföreningar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Jan Burensjö, tfn 010-242 2630. Fackligt ombud för Vision är Johanna Skoogh, tfn 010-244 7274. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2018-03-18. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb