Sjuksköterska

Kirurgkliniken, Kirurgmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill bli en i vårt fina team på mottagningen. Vi erbjuder visstidsanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning finns på mottagningen eller på någon av våra vårdavdelningar.

Vi erbjuder dig

Du är med och bidrar till ständiga förbättringar och utveckling. Kirurgkliniken har huvudansvaret för alla patienter med kirurgiska sjukdomar. Kliniken är indelad i fyra team med speciell inriktning på olika kirurgiska sjukdomsgrupper, nedre mag- tarmteam, övre mag- tarmteam, bröst- och endokrinteam och kärlteam. Du kommer tillsammans med sjuksköterskekollegor tillhöra nedre gastro teamet och ansvara för dess patienter när det gäller bokning till mottagning och behandling.

På kirurgkliniken vill vi att du som sjuksköterska ska kunna utvecklas i din profession. Vi i teamet lägger stor vikt i arbetet med fortbildning samt möjligheten att delta reflektionsgrupper och gemensamma luncher. Du kommer till en mottagning där vi lägger stor vikt vid arbetsmiljön.

Det här får du arbeta med

I arbetsuppgifterna ingår att vara kontaktsjuksköterska för teamets patienter när det gäller pre- och postoperativ information och du har egna patientuppföljningar. Du bevakar aktivt ledtider och informerar patienten om kommande steg. Som teamsköterska förbereder du och medverkar vid multidisciplinära ronder. Du har ett nära samarbete med läkare och undersköterskor och du är med och utvecklar teamet. Du ansvarar för schemaläggning av läkare och du har även delat ansvar för kirurgmottagningens telefonrådgivning tillsammans med de andra sjuksköterskorna på mottagningen.

För att du ska trivas hos oss

Vi lägger stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och en individuellt anpassad introduktion.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Charlotte Jonsson, tfn 010-242 62 15 . Facklig företrädare för Vårdförbundet är Christian Farman, tfn 036-321380. Sista ansökningsdag är 31 mars. Intervjuer kommer hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag..

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb