Kreativ kock

Område måltid, Värnamo

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en kreativ kock till vår verksamhet i Värnamo!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom hotell och restaurang eller med yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av restaurang och storhushåll samt kunskap om kostdataprogrammet Aivo eller liknande är det meriterande. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

På måltidsservice lagar vi mat från grunden och tillhandahåller mat till sjukhusets inneliggande patienter samt till vår egen restaurang, Matlusten. Du erbjuds ett varierande arbete där du skapar värde för verksamhetens kunder. Genom maten bidrar du till restauranggästernas nöjdhet och patienternas välbefinnande samt hälsa. Du tillhör ett team med två andra kockar.

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer du laga god mat efter de recept som finns samtidigt som du får möjlighet att komma med idéer om nya rätter eller nya arbetssätt. Vi arbetar i team och vill att alla ska bidra till en bra slutprodukt. Du har ett varierande arbete som även innebär delaktighet i inköpsprocesser och beställningar.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att rätt person trivs i att vara del av ett team och samarbetar bra med andra människor genom att vara tillmötesgående i sitt arbetssätt. Du har ett positivt synsätt genom att arbeta med energi och stort engagemang. Du kan arbeta självgående, strukturerat och tar gärna egna initiativ för att driva verksamheten framåt. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du gillar att ha många bollar i luften och brinner för att laga god mat som inspirerar gästen!

Detta värderar vi högt

Vi värderar ett genuint intresse för mat och service med hållbarhet och goda måltider i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 31 mars. Då vi tillämpar en löpande urvalsprocess i denna rekrytering ser vi gärna att du ansöker redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Jennie Ferm, tfn 010-24 471 46. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-2447931.

Sök jobbet som Kreativ kock Tillbaka till lediga jobb