Logoped

Habiliteringscentrum

Habiliteringscentrum i Eksjö söker logoped till Barn- och ungdomsteamet.

Vi söker

Legitimerad logoped till en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med funktionedsättning. Då resor i tjänsten förekommer är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete i ett team med öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med utmanande arbetsuppgifter där du får vara med och forma våra habiliteringsinsatser. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling samt regelbundna yrkesträffar med kollegor.

Det här får du arbeta med

Som logoped inom habiliteringen får du arbeta inom olika logopediska områden. Det innebär ett varierande arbete med tal, språk och kommunikation, AKK (alternativ kompletterande kommunikation), oralmotorik och ät- & sväljsvårigheter. Förutom kontakt med barn/ungdomar och anhöriga ges även råd och konsultation till personal kring barnen/ungdomarna. Arbetet sker främst i verksamhetens lokaler men även i hem, förskola och skola.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är samarbetsförmågan viktig då du kommer samarbeta med teamets professioner, övriga logopeder, anhöriga, barnet/ungdomen och det nätverk som finns. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef, Stefan Elg, tfn. 010-243 23 74. Logoped Åsa Hultegård, tfn. 010-243 73 34. Facklig representant för SRAT, Åse Nylander, tfn. 010-242 43 45.

Sista ansökningsdag är 2018-03-09. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Logoped Tillbaka till lediga jobb