Fysioterapeut/Sjukgymnast

Hälsans vårdcentral 2, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss på sjukgymnastiken Hälsan!

Vi söker

Vi söker dig som är leg fysioterapeut/sjukgymnast som vill arbeta i en väl fungerande och trivsam arbetsgrupp. Vi står för professionell rehabilitering, trevligt bemötande och en god tillgänglighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat på heltid från juni 2018 till i första hand 2019-08-30 men med eventuellt möjlighet till förlängning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som sjukgymnast på Hälsans vårdcentraler 1 och 2 får du ett roligt och stimulerande arbete! Rollen innebär att ansvara för rehabiliteringsinsatser dvs bedömning, utredning samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning av polikliniska patienter. Sjukgymnasterna fungerar som primär instans för problem från rörelse- och stödjeorganen, vilket ställer krav på självständigt arbete. Samtidigt innebär tjänsten mycket samarbete med övriga professioner på vårdcentralen.

Detta värderar vi högt

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och att du har relevanta kurser. Vi tror att du har god initiativförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vid samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta enhetschef Pia Bergman, tfn 010-242 58 51 eller mail pia.bergman@rjl.se. Facklig företrädare för SACO är Eva Hessel, tfn 010-242 58 55. Sista ansökningsdag är 2018-02-28. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb