Specialpedagog

Habiliteringscentrum

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du får göra skillnad i människors vardag? Habiliteringscentrum i Jönköping söker specialpedagog till Barn- och ungdomshabiliteringen i Jönköping.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog till en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Vi ser gärna att du är utbildad förskollärare och har erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning. Vi söker även en specialpedagog till ett vikariat.

Vi erbjuder dig

En chans att göra skillnad. Hos oss får du ett varierande arbete som utmanar och utvecklar dig i din roll som specialpedagog. Under dina arbetsdagar förekommer både enskilt arbete och ett tätt samarbete i tvärprofessionella team bestående av arbetsterapeut, dietist, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog och vårdadministratör.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du bidrar med din kompetens i teamets utredningar kring enskilda barn och arbetar med habiliterande insatser som till exempel anpassningar i miljön, tydliggörande pedagogik och information. Du kommer även medverka i utbildningar. Stor del i arbetet blir att ta emot och förmedla information på ett klart och tydligt sätt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du kunna ta emot och förmedla information på ett bra sätt. Du bör kunna arbeta strukturerat där du hela tiden håller barnets och familjens habiliteringsbehov i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Mårten Ärlig, tfn. 010-242 43 35, mobil. 0722-47 72 07 Specialpedagog Gunni Karlsson, tfn 010-242 43 56. Facklig företrädare för Lärarförbundet, Maria Eriksson Moberg, tfn. 010-242 43 97.

Sista ansökningsdag är 2018-03-05 men då intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialpedagog Tillbaka till lediga jobb