Psykolog

Habiliteringscentrum

Barn- och ungdomshabiliteringen i Jönköping söker psykolog som med driv och engagemang vill vara med i verksamhetens utveckling.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning. Det finns även möjlighet att jobba som PTP-psykolog.

Vi erbjuder dig

En unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke. Du bidrar med din psykologkompetens i ett tvärprofessionellt team där klimatet skapar goda förutsättningar för lärande och personlig utveckling. Dina kompetenta och erfarna psykologkollegor står för stöttning och support. Vi strävar efter att våra medarbetare vidareutbildar sig inom sina professioner och hela tiden lär sig mer. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som psykolog på habiliteringscentrum arbetar du tillsammans med teamet med utredning och diagnostisering av barn och ungdomar samt uppföljande behandlingsinsatser. Du ger råd och stöd till föräldrar, konsultativt stöd till personal och du medverkar i informations- och utbildningsinsatser.

För att du ska trivas hos oss

Bör du vara en lugn och stabil person som arbetar bra både självständigt och i team. Uppgifterna du ställs inför kräver ett strukturerat arbetssätt där du arbetar problemlösande och målinriktat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Mårten Ärlig, tfn.010-224 43 35. Psykolog Marcus Viberg, marcus.viberg@rjl.se, tfn 010-224 43 85. Facklig företrädare för SACO Karin Åhlin, tfn. 010-224 43 22.

Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-03-05. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb