Fastighetstekniker med inriktning VVS

Fastighetstekniska enheten, Värnamo

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår sida vid sida med ett framväxande bygge? Regionfastigheter söker en fastighetstekniker med placering på Värnamo sjukhus.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad VVS-montör med fullgjord lärlingstid och har erfarenhet av VVS-arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom medicinska gaser samt styr och regler, alternativt stort intresse att utvecklas inom dessa områden. Körkort är ett krav då resor i arbetet förekommer.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som fastighetstekniker hos oss kommer du att svara för VVS-arbete på bred front där arbetet bedrivs främst inom sjukhusverksamhet. Injusteringar av värme och ventilation via styr och regler är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också att arbeta med sjukhusets medicinska gasanläggning och vara behjälplig i den dagliga driften av gasanläggningen. Som Fastighetstekniker jobbar du i ett team vilket innebär att du även hjälper dina kollegor att utföra arbeten inom andra teknikområden som ventilation, el etc. Du utgår från Värnamo sjukhus där större delen av ditt arbete är förlagt. Arbeten på de yttre områdena Vaggeryd, Smålandsstenar och Gislaved kan dock förekomma.

Beredskap på Värnamo sjukhus kan ingå i tjänsten med en inställelsetid på 30 minuter från hemmet. Under din beredskap jobbar du inom samtliga tekniska områden.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår varför riskmedvetenhet, noggrannhet och kundfokus är viktiga egenskaper. Som person är du lugn och stabil med ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens och tycker om att lösa och hantera komplexa frågor. Vi ser också att rätt person är prestigelös och tar sig an alla typer av arbetsuppgifter med energi och engagemang. Du har förmågan att arbeta självständigt utifrån ett helhetsperspektiv. Vi värdesätter att du har kundens nöjdhet i fokus och agerar professionellt mot dina samarbetsparter.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Hanna Claesson, tfn 072-2199053. Facklig företrädare för Kommunal är Håkan Oscarsson, 010-244 38 24.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varför vi uppmanar dig att söka jobbet så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast den 26 februari 2018!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fastighetstekniker med inriktning VVS Tillbaka till lediga jobb