Arbetsterapeut

Nässjö vårdcentral

Vill du utvecklas tillsammans med oss i vårt spännande uppdrag inom primärvården? Sök då tjänsten som arbetsterapeut hos oss!

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete inom primärvård är av intresse för tjänsten. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Tillsvidareanställning på heltid
  • Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att vara spindeln i nätet i funktionen som vårdsamordnare på vårdcentralen.
  • Många kontaktytor inom, kommun, slutenvård samt med övriga personalkategorier på vårdcentralen
  • Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession
  • Personlig kompetensutveckling

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Ditt arbete kommer bestå av vårdsamordning där du i samband med att patienter skrivs ut från slutenvården ansvarar för att koordinera patientens vårdplanering. I rollen kommer du samarbeta med kommunen, slutenvården, anhöriga/patienten samt personal från vårdcentralen för att planera bästa möjliga vård för patienten. I din roll som arbetsterapeut kommer du att arbeta med bland annat handrehabilitering, smärtpatienter, demensutredningar, vardagsrevidering ReDO och olika gruppverksamheter. Saknas utbilning inom vardagsrevidering är vi öppna för att erbjuda utbildning inom ramen för tjänsten. Vi är måna om att ta tillvara din kompetens och är lyhörda för dina önskamål inom ramen för primärvårdens uppdrag.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som arbetsterapeut hos oss ser vi att du är trygg, lugn och säker i din yrkesroll, där du har förmågan att självständigt kunna planera och strukturera ditt arbete. För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta med koordinering, att du stimuleras av omväxling samt att ha många kontaktytor och samarbetspartners som du arbetar mot. Vi tror även att du värderar och månar om gott bemötande och samarbetet med kollegor så väl som ledning och är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Förståelse för primärvårdens verksamhet och uppdrag samt förmåga att se helheten på vårdcentralen är något som vi värdesätter! Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter!

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Göran Runesson, tfn 010-2433025 eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt tel. 010 - 242 44 64. Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb