Vårdadministratör

Psykiatriska kliniken, Eksjö

Vill du ha möjlighet att utveckla din vårdadministrativa profession och samtidigt vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet? Välkommen som medarbetare hos oss på psykiatriska kliniken Höglandet!

Vi söker

Två vårdadministratörer som vill bli en del av vår arbetsgrupp. Vi söker dig som har vårdadministratörsutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper inom Officepaketet. Du är genuint intresserad av vård- och verksamhetsadministration, språk och medicinsk dokumentation. Meriterande är kodningsutbildning, IT-kunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med flera olika yrkesgrupper. Vi söker två vårdadministratörer, en vårdadministratör med basplacering i öppenvården och en vårdadministratör med basplacering i slutenvården. Båda tjänsterna är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. I klinikens öppenvårdsverksamhet ingår de psykiatriska mottagningarna i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda. Klinikens övriga verksamhet finns på Höglandssjukhuset i Eksjö och där ingår två slutenvårdsavdelningar, psykiatrisk akutmottagning samt remiss- och bedömningsenhet. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa uppgifter. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förbättringsarbeten där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkesprofessioner, är en viktig del.

För att du ska trivas hos oss

Du är ansvarstagande, strukturerad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har hög känsla för bemötande, service och kvalitet, tycker om teamarbete samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Du är intresserad av nya utmaningar, förbättringsarbeten, utveckling av arbetssätt och din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Mona Lindell Bunis, 010-243 56 75. Facklig företrädare för Vision är Anna Bergkvist, 010-243 23 42 eller Ann-Britt Vinblad 010-243 56 27. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb