Vårdadministratör

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du utbildad eller snart färdigutbildad vårdadministratör? Vill du arbeta i ett sammansvetsat team med stark gemenskap? Sök då tjänsten som vårdadministratör!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör som vill arbeta med oss på kvinnokliniken!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av medicinsk dokumentation i journalsystemen Cosmic och Obstetrix, registrering i register, receptionsarbete, diagnoskodning samt övriga administrativa uppgifter. Du får bland annat arbeta med att ge god service till patienter, andra vårdgivare och myndigheter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du har förmåga att planera och organisera ditt arbete och samtidigt kan anpassa dig till ändrade förutsättningar under arbetsdagen. Du är en ordningsam och noggrann person som trivs med att arbeta tillsammans med olika yrkesgrupper och värderar vikten av ett gott bemötande mot patienter och medarbetare.

Detta värderar vi högt

Att ge god service till patienter och alla övriga personalkategorier.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Annika Ström, 010-243 57 27. Facklig företrädare för Vision är Pia Fältmars, 010-243 57 28. Sista ansökningsdag är den 22 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb