Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken Avd H, Jönköping

Välkommen att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi söker

Vi söker en legitimerade sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatri, eller intresse att läsa specialistutbildningen inom psykiatri. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöring enligt schema, rotation dag och natt med kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Är du ny i din yrkesroll erbjuder vi ett introduktionsprogram. I Region Jönköpings län arbetar vi för en hållbar utveckling som är hälsofrämjande och jämlik. Du som vill arbeta hos oss agerar klimatsmart och har ett klokt resurstänkande. Det ger bra förutsättningar för en sund livsmiljö och ett bra liv i ett attraktivt län. Avdelning H är en slutenvårdsavdelning med 16 vårdplatser som tar emot patienter från 18 år och uppåt med varierad psykiatrisk problematik. Hos oss har patienterna tillgång till bl a existentiella samtal, läkemedelsbehandling, ECT-behandling, öronakupunktur, taktil massage mm. Som anställd inom Region Jönköpings län finns det också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska det vill säga arbeta med planering och genomförande av omvårdnads- och medicinska insatser. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterska, skötare, arbetsterapeut, fysioterapeut och läkare. En viktig del av arbetet är samarbetet med övriga vårdinstanser.

För att du ska trivas hos oss

Är du lyhörd, nyfiken, intresserad av utveckling, duktig på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du har även en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Förmåga att dela med dig och ta tillvara dina kollegors kompetens är något vi värdesätter högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Avdelning H är HBTQ -diplomerade! Det innebär att vi arbetar för en jämlik hälso- och sjukvård genom att bemötande, vård och behandling ska erbjudas på lika villkor till alla, oavsett till exempel sexuell läggning eller könsidentitet/könsuttryck. Vi är till för alla!

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Karl-Henrik Forsman, tfn 010-242 33 79. alt 070-6504791 karl-henrik.forsman@rjl.se. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lena Norén, tfn 010-242 33 20.

Sista ansökningsdag är den 4 mars. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb