Undersköterska

Operations- och intensivvårdsavdelningen Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du några års erfarenhet av vårdarbete inom slutenvård eller intensivvård ser vi det som meriterande. Hos oss får du en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Vi använder oss av poängmodellen.

Vi erbjuder dig

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet. Här vårdas patienter från de flesta specialiteter, vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Intensivvårdsavdelningen är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som behöver noggrann övervakning och behandling dygnet runt. Som undersköterska ingår du i ett team i arbetet runt patienten, bestående av läkare, sjuksköterska samt undersköterska.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är en lugn person och är bra på att kommunicera, samtidigt som du är lyhörd för din omgivning. Du trivs med en varierande arbetsdag och har förmågan att snabbt ställa om vid olika situationer. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du kan organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du bör vara intresserad av medicinteknisk utrustning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi har ett patientcentrerat arbetssätt och har både kompetens och möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetscheferna Eva-Maj Bengtsson, telefon 010-244 74 46 och Ann-Cristin Jonsson, telefon 010-244 73 22. Facklig företrädare för Kommunal är Ros-Marie Axelsson, telefon 010-244 74 45.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb