Hjälpmedelskonsulent

Hjälpmedelscentralen

Vi söker

Vi söker en hjälpmedelskonsulent, för tillsvidaretjänst på heltid. Vi söker dig som är arbetsterapeut eller sjukgymnast, med flera års erfarenhet från yrket. Du har erfarenhet av att bedöma patienternas behov, du kan hjälpmedel, kan driva projekt, har förståelse för inköp och logistik samt goda kunskaper inom IT. B Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

På HMC finns ett härligt gäng som gärna delar med sig av sin erfarenhet. Vi har en mycket god arbetsmiljö i trivsamma lokaler. Hos oss råder ordning och reda med tydliga rutiner och instruktioner. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta inom två områden. Det ena är produkt- och sortimentsarbete, det andra rådgivning och utprovning. Du kommer att vara en viktig spelare i hjälpmedelscentralens sortimentsarbete. Tillsammans med sortimentsgrupper, förskrivare och kollegor tar du reda på patienternas behov och omvandlar dessa till krav i våra upphandlingar. Du är med och utvärderar hjälpmedlen. När avtalen är på plats informerar och utbildar du, jobbar med hemsida, IT-stöd mm .

I den andra delen av ditt arbete kommer du att träffa patienter. Du jobbar med rådgivning, utprovning och utbildning inom ett specialområde. Vilket specialområdet blir beror på din kompetens och erfarenhet.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ska du tycka om stor variation i arbetet, gilla administration, se en utmaning i att ta reda på svar på både små och stora frågor. Du är en glad person som gillar att hugga i. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 25 februari. Välkommen med din ansökan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Marika Byrd, tfn 010-242 87 15 eller verksamhetschef Lovisa von Goës tfn 010-242 87 11. Facklig företrädare för SACO är Stefan Frisk, tfn 036-32 87 05. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Hjälpmedelskonsulent Tillbaka till lediga jobb