Sektionsledare

MR-sektionen röntgen Höglandet

Vi söker

En sektionsledare till MR-verksamheten på röntgen Höglandet. Har du ett genuint intresse av att arbeta med människor och är en person som tycker om att ta ansvar samt vill vara med och planera och utveckla verksamheten? Då kan tjänsten som sektionsledare vara nästa utmaning för dig! Vi söker dig som idag är legitimerad röntgensjuksköterska, som vill vara med och utveckla MR-verksamheten inom röntgenavdelningen på Höglandet samt i regionen.

Vi erbjuder dig

Ett utmanande och stimulerande arbete där du får arbeta både administrativt och kliniskt. I tjänsten som sektionsledare kommer du att samverka med områdeschefen och övriga sektionsledare för att planera, leda och samordna MR-verksamheten på Höglandet. Tjänsten innebär också att kontinuerligt arbeta med förbättring och utveckling av verksamheten. Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med tillträde efter överenskommelse.

Arbetet ses som en del i att nå de mål verksamheten sätter upp, du jobbar bland annat med effektiva flöden, optimerad tidsbokning och kompetensförsörjning. I uppdraget ingår att:

  • Svara för utrustning och material inom ditt område.
  • Svara för att säkerhetskrav uppfylls.
  • Arbeta för utveckling, bildoptimering och förbättringar inom ditt område.
  • Ansvara för metodbeskrivningar nya som uppdateringar.
  • Delta vid åtgärdshantering vid synergiärende gällande arbetsrutiner och utrustning inom ditt område.
  • Ansvara för fortlöpande information och utbildning till personal och studenter/elever gällande teknik och arbetsmetoder.
  • Svara för intern nyutbildning och påbyggnadsutbildning för personal och studenter inom modaliteten. Inkl körkort.
  • Nära samarbete inom sektionen och med ansvarig områdeschef

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Erfarenhet av arbete med MR är ett krav, ledarerfarenhet ses som meriterande. Du har god kommunikativ- och social kompetens och har förmågan att strukturera och prioritera det dagliga arbetet. Som person är du förtroendeingivande, tydlig och engagerad. Tjänsten innebär viss tjänstgöring på kvällar och helger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. Vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs. Parallellt med vårt vardagliga arbete deltar och leder vi i utvecklings- och förbättringsarbeten.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till områdeschefer Maire Puolakka 010-2435223 eller Kenneth Junge 010-2435723. Facklig representant Vårdförbundet, Maya Toubia 0381-35270 Sista ansökningsdag är den 28/2. Urval samt intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden, välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sektionsledare Tillbaka till lediga jobb