Sjuksköterska natt

Ortopedisk vårdenhet, Värnamo sjukhus

Ortopedi är en intressant verksamhet att jobba med. Vi möter patienter i alla åldrar och bedriver både akut och planerad verksamhet, och här får du möjlighet att göra patienterna friska.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill jobba natt, 68.63% hos oss. Annan tjänstgöringsgrad kan vara aktuell.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Du får fantastiska arbetskamrater och kommer till en arbetsplats med positivt klimat. Välkommen till en stimulerande arbetsmiljö i en verksamhet som är igång dygnet runt. Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och därför vi erbjuder dig ett lönetillägg!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Ditt arbete som sjuksköterska innebär dels optimering inför operation, det vill säga att du ansvarar för omvårdnad och smärtlindring, dels rehabilitering efter operation. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård, vilket innebär att information liksom kontakt med anhöriga är en mycket viktig del i ditt arbete. Ortopeden har 22 vårdplatser som är uppdelad på två enheter, akut och elektiv verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du har ett professionellt förhållningssätt och tar ansvar för ditt arbete. Du har en god förmåga att planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter och är glad, positiv och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Meriterande är om du har intresse för att vilja utvecklas inom ortopedi.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta biträdande verksamhetschef Helena Sundqvist, 010-244 72 39. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, 010-244 79 38. Sista ansökningsdag är den 4 mars 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb