Distriktssköterska/Sjuksköterska

Vaggeryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta och utvecklas tillsammans med oss på Vaggeryds vårdcentral!

Vi söker

Vaggeryds vårdcentral söker distriktssköterska alt leg sjuksköterska för ett vikariat på 1,5 år - tjänstgöringsgrad och tillträdesdag kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Vi är måna om att ta tillvara din kompetens och hoppas att du har, eller vill utveckla, en specialistfunktion inom något område med egen mottagning - gärna astma/kol. Olika yrkeskategorier arbetar i team runt patienten för att vården ska ges på rätt nivå. Vår ambition är ett bra logistiskt flöde av patienten i vårdsystemet och att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av behandlingsstrategin. Viss jourtjänstgöring ingår.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning och vara bokningsansvarig mot läkare samt med mottagningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en kreativ och lösningsfokuserad person som ser möjligheter i nya arbetsuppgifter/nya sätt att organisera sig. Till din läggning bör du vara strukturerad, analytisk och våga ta beslut som du står för. Du behöver också vara serviceinriktad och ha lätt att kommunicera dina budskap såväl i enskilt samtal som i grupp. Det är önskvärt att du har primärvårdserfarenhet.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna vår vårdenhetschef Annica Olin, tfn 010-244 05 21 eller verksamhetschef Kerstin Hammar, tfn 010-244 05 01 så får du veta mera. Facklig företrädare för vårdförbundet är Eva Georgsson, tfn 070-329 39 80.

Sista ansökningsdag är 2018-03-05. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb