Sjuksköterska natt

Urologklinikens vårdenhet Ryhov

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska till Urologklinikens vårdenhet för en tillsvidareanställning på natten med tjänstgöring på 78,24%. Som nattsjuksköterska är du ledig var femte arbetsvecka. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att arbeta i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. Vi strävar efter en god och säker vård med hög kvalitet där patienten är i fokus. Vi söker nu dig som vill vara delaktig i detta arbete tillsammans med oss.

Välkommen till en stimulerande arbetsmiljö i en verksamhet som är igång dygnet runt. Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och vi erbjuder dig ett lönetillägg för nattarbete.

Det här får du arbeta med

I arbetet på vårdavdelningen kommer du bland annat arbeta med pre- och postoperativ vård, omvårdnad och i övrigt sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. Du blir en del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö där arbetsglädje är en viktig del i vardagen.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från vårdavdelning ser vi det som meriterande. Du har ett intresse av att vilja utveckla dig inom området urologi.

Du är en stabil person med god samarbetsförmåga, har ett strukturerat arbetssätt och kan arbeta självständigt. Du är en lojal och serviceinriktad medarbetare med gott omdöme och en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Arbetet kräver att du har hög flexibilitet samt sätter patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Jennie Olsson, 010 – 242 213 50, biträdande vårdenhetschef Ida Larsson, 010 - 242 63 09. Facklig företrädare för Vårdförbundet Frida Sundman, 010-242 25 30.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Tjänsten kan dock komma att tillsättas före sista ansökningsdagen då intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb