Barnmorska/Sjuksköterska

Kvinnoklinikens mottagning, Värnamo sjukhus

Då en av våra medarbetare snart ska gå på föräldraledighet söker vi dig som vill arbeta som barnmorska/sjuksköterska hos oss.

Vi söker

Vi söker dig som är barnmorska/sjuksköterska med ett speciellt intresse för gynekologi som vill vikariera hos oss!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat som barnmorska/sjuksköterska hos oss på kvinnoklinikens mottagning, Värnamo sjukhus. Tjänsten är på dagtid och 100%.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Arbetet innefattar telefonrådgivning samt bokning och kallelser av patienter. Du assisterar och är behjälplig vid läkarundersökningar. Abortrådgivning och operationsplanering ingår också i dina arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du flexibel och blir stimulerad av att göra det bästa möjliga för alla, framförallt för våra patienter. Du tycker om att arbeta i team, ser utvecklingsmöjligheter och vill vara med och utveckla verksamheten på kvinnokliniken. På kliniken jobbar vi i processer. Under en av våra huvudprocesser, gynekologi, har vi ett antal delprocesser såsom infertilitet, inkontinens, abort, missfall, onkologi och dysplasi.

Detta värderar vi högt

Engagerade och delaktiga medarbetare, som aktivt är med och utvecklar verksamheten och arbetar för nöjda patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Har du några frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ing-Marie Karlsson, 010-244 73 09. Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Caroline Kullinger och Frida Wernvik, 010-244 79 52. Sista ansökningsdag är den 1 mars 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb