ST-läkare i allmänmedicin

Råslätts vårdcentral

Vill du utveckla framtidens primärvård? Vi söker nu ST-läkare som vill hänga med på vår spännande resa!

Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk utbildningsmottagning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya fräscha lokaler välanpassade till vårdens framtida behov. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till 2018.

Som ST-läkare anställs du tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt dina önskemål.

Vi erbjuder dig

Att arbeta som ST-läkare hos oss innebär ett omväxlande, spännande och framförallt roligt arbete med många kontaktytor och gott samarbete, både inom läkargruppen och med övriga professioner. Du blir en viktig del i vårt härliga personalteam!

Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. Vi är mycket stolta över vårt ST-program!

Du erbjuds även möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, vi har många sköterskemottagningar där vi arbetar i team runt våra patienter och även arbete på primärvårdsjour ingår.

För att du ska trivas hos oss

Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person är du utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 alt. tfn 070-289 04 06 eller vårdenhetschef Lisbeth Andreasson, tfn 010-242 37 65, om du vill veta mera. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 010- 242 39 31. Sista ansökningsdag är den 25/2. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare i allmänmedicin Tillbaka till lediga jobb